Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Æblecidereddikes hemmeligheder

Æblecidereddikes hemmeligheder

Få sundt hår og få genopbygget din hud med æble

Æblecidereddike er kendt for sine mange sundhedsmæssige egenskaber og anvendes i mange husholdninger verden over. Udover at forbedre håret og huden, har æblecidereddike også mange andre anvendelsesmuligheder.

En af de mest populære fordele ved æblecidereddike er dens evne til at forbedre fordøjelsen. Drikker man en skefuld med vand før et måltid, kan det hjælpe med at nedbryde maden og forbedre optagelsen af næringsstofferne. Dette kan også hjælpe med at bekæmpe maveproblemer, såsom oppustethed og halsbrand.

Æblecidereddike siges også at have en gavnlig effekt på hjertet og blodkredsløbet. Flere mener, at det kan hjælpe med at sænke blodtrykket, kolesterolniveauet og reducere risikoen for hjertesygdomme. Æblecidereddike indeholder også antioxidanter, der kan beskytte kroppen mod frie radikaler. Desuden har den også været brugt som et naturligt middel mod forkølelse og hoste. Det kan hjælpe med at lindre ondt i halsen og reducere slimproduktionen.

Hvis du døjer med tør og kløende hud, kan du også prøve at tilføje en kop æblecidereddike til dit badevand. Dette kan hjælpe med at reducere kløe og tørhed og samtidig give huden en sund glød. Helt naturlig hudhjælp.

Æblecidereddike kan også bruges til at rengøre dit hjem og fjerne skadelige bakterier. Du kan lave en rengøringsblanding ved at blande en kopeddike m ed en kop vand og bruge det til at rengøre overflader, såsom køkkenbordet og badeværelset.

Kort sagt, æblecidereddike har mange anvendelser udover at forbedre håret og være naturlig hudhjælp. Det er et naturligt og økonomisk venligt middel, der kan hjælpe med at forbedre din sundhed på mange måder.

I forhold til dit hår og din hud kommer her to gode bud på anvendelse:

Hår

Æblecidereddike gør håret mere skinnende da de balancerer pH værdien. Det fjerner døde hudceller: Det ødelægger celler der producere svamp og hjælper mod kløe og skæl.

Sådan gør du: Bland en kop æblecidereddike i 2 kopper destilleret vand og hæld det på en sprayflaske. Efter du har vasket dit hår, sprayer du blandingen i og masser det ind. Lad det sidde i ti minutter og skyl det ud. Det har ikke den bedste lugt, men det forsvinder når håret er tørret.

Hud

Æblecidereddike hjælper med at beskytte og genopbygge din hud. Den har antibiotiske egenskaber og indeholder syrer, der kan fjerne fedt og oliedepoter og kontrollere acne og undgå mørke hudpletter.  Æblecidereddike regulerer også hudens pH-balance, fjerner døde hudceller og fremmer blodcirkulationen som giver din hud en smuk glød og siges at bidrage til, at udglatter rynker .

Sådan gør du: Opløs en spsk. æblecidereddike i fem spsk. vand og påfør det på huden. Brug det som skintonic da det renser det huden for snavs og andre bakterier. Du skal ikke vaske dit ansigt med vand efter brug. For at undgå irritation, skal du teste din huds følsomhed før brug.