Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Hvad er en basisgarderobe?

Hvad er en basisgarderobe?

At skabe en basisgarderobe er ikke kun en måde at reducere dit tøjforbrug, men også en måde at spare tid og penge på.

Det er en rigtig god idé at have bukser, toppe og blazere/cardigans mm., der er der er neutrale. Vi kan kalde det din basisgarderobe, som er det udgangspunkt, du bygger resten af dine tøjindkøb på.

Tænk på basisgarderoben som dit hemmelige våben mod tøjkrise! Den består af tøj i neutrale farver og tidløse styles, som kan mixes og matches med alt det farverige og mønstrede i dit klædeskab. Og tro mig, jeg ved, hvor svært det kan være at modstå de smukkeste farver og mønstre. Men det er præcis derfor, at basistøjet er så vigtigt! Så hvis du vil undgå tøjkrise og klæde dig nemt og stilfuldt hver dag, så invester i god kvalitet og tidløse styles til din basisgarderobe. Og så kan du altid krydre med en statement skjorte. Måske også funky accessories for at tilføje lidt ekstra til dit outfit!

Når det kommer til basistøj, så er det altså ikke noget man kan sno sig udenom. Så hvis du skal investere i noget nyt, så gør det med stil og køb noget af god kvalitet. Bomuld, uld, cashmere og silke holder  f.eks. i mange år. Tænk på det som en fremtidssikring af din garderobe. Lad dig ikke narre af de midlertidige trends og flotte farver.

With good basics you’ll have endless options
Liste over indhold af basisgarderoben

Til inspiration kan du herunder hente og evt. printe en liste, der kan bruges som pejlemærke til din basisgarderobe for hhv. forår/sommer og efterår/vinter. Den passer til alle typer og du kan altid vælge alternativer. Har du det f.eks. ikke godt i en trenchcoat, så finder du bare en anden klassisk jakke. Men det er godt at have lidt at skifte i mellem så dit outfit ikke bliver for ensformigt. Du skal vælge de forskellige dele, der passer til dig og din stil.

Når din basisgarderobe er på plads, bliver det legende let at klæde sig på. Du kan nemt sammensætte dit trendy tøj med de neutrale og alsidige styles fra din basisgarderobe, og skabe unikke outfits med mønstre og farver, der passer lige til dig. Til dig der har en klassisk stilkerne, har du nok allerede en masse basistøj. Du kan så i stedet krydre din garderobe med de sjove styles, så du ikke ser ens ud hver dag.