Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Smukke sunde læber

Smukke sunde læber

Hvis du vil have læber, der er så smukke og sunde som en frisk frugtsalat, så er Ocean Kiss læbestifterne lige noget for dig! Disse vidundermidler vil ikke kun give dine læber en farverig makeover, men også en naturlig og kemikaliefri behandling. Jeg har testet læbestifterne Ocean Kiss, og er helt vild med dem.

Læbestifterne styrker dannelse af collagen der giver dine læber et fyldigt og glat udseende ved at styrke collagen-dannelsen – så du kan kysse farvel til rynker! Efterhånden som vi bliver ældre, mister vi nemlig deres form samt fylde.

Hvis du er tilbøjelig til forkølelsessår, er du også i gode hænder med Ocean Kiss, da læbestifterne er dækket med et beskyttende stof kaldet Spiralin, der holder virus og bakterier væk. Samme producent har også et rigtig godt middel mod forkølelsessår som hedder Spirularin HS, som kan bruges under læbestifterne.

Ocean Kiss fås i 4 forskellige flotte farver:

Jeg kan godt lide at farverne er smukke og naturlige. Nude 01 kan endda bruges som en varm glans over de andre farver!

Nude 01
Nude er den perfekte gennemsigtige læbestift med shimmer til hverdagsbrug.
Coral Pink 02
Coral Pink er en varm pink farve, der passer til dig der har en varm hudundertone
Classic Red 03
Classic Red er en lys rød klassiker, der passer til dig der har en kold undertone
Dark Red 04
Dark red er en mørkerød læbestift, der passer til dig der har en kold undertone
Så hvilken farve læbestift passer så til dig?

Når du vælger en læbestift, er det vigtigt at finde en, der komplementerer din hudundertone. Hvis du har en kold hudundertone – skal du vælge læbestifter i kolde farver (lys hud: bærfarver, lyserød og rosa /mørkere hud: mørk rød, rødbrun, postkasserød og brun-rosa). Hvis du har en varm hudundertone – skal du vælge læbestifter i varme farver (abrikos, fersken eller orangerød). Og hvis du er heldig nok til at have en neutral hudtone, kan du bruge enhver farve, du vil!

Hvis du ikke ved hvilken hudundertone du har, kan du læse dette indlæg eller tage testen her.

Jeg synes alt i alt er læbestifterne er en naturlig og lækker læbepleje i smukke farver, så Ocean Kiss er nu min nye bedste ven. Selve emballagen er et lækkert “klik”-etui i sølv og jeg kan også lige nævne at læbestifterne ikke er testet på dyr.

Læs mere om Ocean Kiss læbestifterne her

OceanKiss læbestifterne kan købes på pharmovital.dk eller i helsekostbutikker. Vejl. pris 229 kr.

Jeg har fået tilsendt Ocean Kiss læbestifterne af Pharmovital, da jeg gerne ville teste dem. 😉