Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Trendfarver forår/sommer 2024

Trendfarver forår/sommer 2024

Pantone Trendrapporter for mode er en årlig udgivelse fra Pantone®, der identificerer de vigtigste trendfarver og tendenser inden for modebranchen. Rapporten udarbejdes ved at analysere de nyeste kollektioner fra de førende designere og modetendenser i modehovedstæderne rundt omkring i verden.

Der er både en Pantone® trendrapport for New York og en for London, når man skal kigge på trendfarver. Det skyldes, at disse byer er to af verdens førende modehovedstæder, og de har hver deres unikke stil og æstetik.

Modebranchen i New York har tendens til at være mere kommerciel og fokuseret på innovation og forretningsmæssige muligheder, mens modebranchen i London har tendens til at være mere eksperimenterende og fokuseret på nytænkning og individualisme.

Årets farve Peach Fuzz

Hvert år udpeger eksperterne fra Pantone® Color Institute årets farve, og der er altid en tanke bag valget af trendfarver.

Årets farve 2024 er Peach Fuzz, en varm og hyggelig ferskenfarve. Pantone® beskriver den som et udtryk for vores behov for pleje, empati og medfølelse i en tid med stigende uro i verden. Farven symboliserer også vores håb om en mere fredelig fremtid.

Peach Fuzz præsenterer en ny tilgang til blødhed. Den er en varm og indbydende farve, der understreger vores ønske om samhørighed med andre og en følelse af tryghed. Sanseligt er den en blid blanding af lyserød og orange, der bringer en følelse af ømhed og formidler ønsket om omsorg, fællesskab og samarbejde.

New Yorks trend farver

Forårets og sommerens trendfarver i 2024 er præget af nostalgi og transformation, der afspejler en positiv livsstil. Det er velkendte toner der åbner døren for kreativ udforskning og udtryk. Med fokus på personlig selvudfoldelse i modeverdenen afspejler farverne følelser af glæde og komfort, mens de markerer en ny æra.

Leatrice Eiseman, Executive Director for Pantone® Color Institute, siger: “Farverne til NYFW forår 2024 inspirerer til frigørelse og udtryk for vores unikke kunstneriske ånd. De blander velkendte nuancer med et moderne twist og giver håb for nutiden med minder om fortiden og et glimt af fremtiden

Herunder er de nye trendfarver fra New York og London for forår/sommer 2024.

NEW YORK SS 24 FASHION FARVE PALETTE

Foto: Pantone®

NEW YORK SS 23 KLASSISKE FARVER

Londons trend farver

Foto: Pantone®

LONDON SS 23 FASHION FARVE PALETTE
LONDON SS 23 KLASSISKE FARVER
Hvad er Pantone?

Pantone er en farveskala som startede som et grafisk farvestandardsystem for professionelle designere i 1963. I 00’erne tog modebranchen, bolig og interiør også Pantones farveskala til sig. Pantone har i dag vokset sig stort, Pantone er ikke længere bare et Pantone Matching System (forkortet PMS). Det er også Årets farve, Pantone-hoteller, Pantone-caféer, Pantone-krus og meget mere.

Pantone Color Institute (PCI), Pantones trendprognose og farverådgivning, udgiver hver sæson en Fashion Color Trend Report for modeindustrien.

Til højre kan du se årets trendfarver fra år 2000 og frem.

“I prefer living in color”

.