Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Få et tilbud

Lad mig sammensætte en helt individuel pakke til dig

Få et tilbud på en individuelt tilpasset pakke

Jeg stræber altid efter, at hjælpe mine kunder på den bedst tænkelige måde. Derfor kan du også få et skræddersyet tilbud, der passer præcist til dine behov. Hver eneste af mine skønne kunder er nemlig noget ganske særligt ❤ Måske har du allerede kigget på de forskellige services og er i tvivl om, hvilken der passer dig bedst, eller måske har du en helt særlig opgave, som du gerne vil have hjælp til. Uanset hvad, er jeg altid åben for at høre om dine ønsker og behov og sammensætte en helt individuel pakke til dig.

Jeg har stor erfaring med både personlig styling og stylecoaching, og jeg står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte stil og udstråle selvtillid og autenticitet. Jeg er også fleksibel og altid nysgerrig på nye input og udfordringer, så hvis du har en specifik opgave i tankerne, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Udfyld kontaktformularen nederst på siden, og lad os sammen finde frem til den bedste løsning for dig. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at opnå lige den stil, du drømmer om.

BLIV EN “VIP” HOS STYLEBOOSTER

Kontakt mig i dag!

Jeg betragter selvfølgelig alle mine skønne kunder som VIPs, da de alle er noget helt særligt og helt fantastiske på hver deres måde. Derfor tilbyder jeg også skræddersyede løsninger, der passer perfekt til netop dine behov.

Udfyld kontaktformularen, og lad os sammen finde frem til den bedste løsning for dig.