Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Baby Boomer

Det er ikke dyrt at ændre din nuværende stil

“Min nuværende stil er rigeligt fin!”

Som del af Baby Boomer generationen (født ca. 1946-1964) er du en del af en generation, der ofte elsker at udtrykke deres position i samfundet og arbejdslivet gennem deres tøjvalg.

Du vil jo gerne se ud som en, der har styr på tingene, og det gør du bedst ved at vælge kvalitetstøj, der signalerer autoritet og professionalisme. Og lad os være ærlige, du har vel en hel garderobe med klassiske og tidløse stykker, der passer til enhver anledning, ikke?

Hvis du stadig arbejder, så kan du givetvis godt lide at klæde dig formelt på arbejdet. Men du kan garanteret også kan lide at klæde dig mere afslappet i din fritid. Du vil jo stadig føle dig komfortabel og fri i dit tøj, men det betyder ikke, at du ikke vil se godt ud! Selv i din afslappede stil er du velovervejet og præget af din personlige smag og stil.

Garderobeidentitet

Du har en unik tøjstil, der er præget af din karriere og position i samfundet, og jeg ved, at din garderobe er en vigtig del af din identitet. Så hvorfor ikke vælge tøj, der viser verden, hvem du er som person og din status i samfundet?

Som stylecoach ser jeg også ofte, at Baby Boomers generationen kan have brug for hjælp til at opdatere deres garderobe, når de nærmer sig pensionen eller går på pension. Det kan være en udfordring at finde den rigtige balance mellem at klæde sig passende til ens alder og samtidig bevare sin personlige stil og identitet.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde en garderobe, der passer til dine nuværende eller nye livsomstændigheder og livsstil, mens du stadig ser og føler dig fantastisk i dit tøj! Dyk ned i de forskellige områder, hvor jeg oftest hjælper kunder fra din generation. Du kan også læse om de overordnede StyleBooster services.

Derfor skal du bruge stylecoaching

Lad mig hjælpe dig med, at skabe en garderobe, der passer til din aktive livsstil og samtidig er stilfuld og passende til dit sted i livet.

  • Få hjælp til at finde tøj, der passer til din alder og stil.
  • Få mere viden om farver og stil, der kan hjælpe dig med at skabe et mere sammenhængende look.
  • Få hjælp til at opdatere din makeup og hårfarve og få tips til, hvordan du kan tage dig bedre ud.
  • Få hjælp til at finde tøj, der passer til din kropstype og størrelse.

Jeg kan med andre ord hjælpe med at skabe et nyt look til en ny karriere eller livsfase og hjælpe med at øge selvtilliden. Samtidig kan jeg hjælpe med at skabe en professionel, sofistikeret og personlig stil.

The Silent Generation-4

Lad mig hjælpe dig

Selvom Baby Boomer generationen nu er ældre og mere afslappede i deres tilgang til mode og stil, ønsker mange stadig at tage sig bedst muligt ud. Jeg kan hjælpe med at finde tøj, der passer til din kropsform, størrelse og livsstil, så du kan føle dig stilfuld og selvsikker. Se her hvilke services jeg tilbyder.

Samlet set kan jeg hjælpe dig fra Baby Boomer generationen til, at føle dig mere selvsikker og stilfuld i dit tøj. Samtidig er det en unik mulighed for, at få opdateret din stil og garderobe på en måde, der passer til dine behov og livsstil. Måske er det værd at overveje?

Wear your silver hair and wrinkles with pride

TIDLØS OG AUTORITÆR!

Kontakt mig i dag!

Som Baby Boomer vil du altid have en stil, der skriger “Jeg har styr på det!” Din garderobe er fyldt med klassiske og tidløse stykker, der kan bruges til enhver lejlighed. Men selvom du ofte klæder dig formelt, så vil du også gerne klæde dig afslappet i din fritid, mens du stadig ser godt ud.

Lad mig hjælpe dig med at finde den perfekte balance mellem autoritet og afslappet stil, der passer til din personlige smag og livsstil. Sammen kan vi opgradere din garderobe med farver, snit og stoffer, der gør dig til den bedst klædte Baby Boomer i byen! Kontakt mig i dag og lad os skabe din nye tidløse stil.