Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Generation Alpha

Miljø og bæredygtighed

Interesser, holdninger og meninger starter tidligt

Som en del af Generation Alpha (født fra ca. 2011) – eller nok nærmere forælder til et Alpha-barn, så kan du nok genkende, at trods en ung alder, så ved de allerede, hvad der er cool og følger med i de seneste trends og hype.

Takket være teknologiens fremskridt og sociale medier er det svært for dem at undgå alle de fantastiske og trendy ting, som deres jævnaldrende viser frem på TikTok, Instagram og YouTube.

Lad ikke den tidlige interesse for stil og mode tage pusten fra jer! Generation Alpha har også en stærk miljøbevidsthed og bekymring for klimaforandringer. Så selvom jeres små er optaget af mode, betyder det ikke, at de er ligeglade med miljøet. Tværtimod, der er en tendens til, at de foretrækker bæredygtige og miljøvenlige tøjmærker og produkter.

Til generation Alpha, som er født fra midten af 2010’erne og fremefter, er bekvemmelighed en stil, der passer til deres livsstil, vigtige faktorer. De er vant til teknologi og online-information, men børn ikke at skille sig alt for meget ud – de ønsker at ligne deres jævnaldrende, de har endnu ikke har udviklet deres egen stil, de skal igennem eksperimentelle faser før de ved hvem de er stilmæssigt.

Generation Alpha-1
Hvad fremtiden bringer

Så lad os se, hvad fremtiden bringer, når Generation Alpha vokser op og bliver den nye generation, der præger mode- og stilscenen. En ting er sikkert, det bliver spændende at følge med i deres stilfulde eventyr!

Dyk ned i de forskellige områder, hvor jeg oftest hjælper kunder fra generation Alpha. Du kan også læse om de overordnede StyleBooster services.

Generation Alpha-3

Lad mig hjælpe

Når man bliver forældre bliver man ofte eksperter i børnetøj og de små går ofte bedre klædt en deres forældre. Men der kommer et tidspunkt hvor det vi forældre synes er rigtig fint ikke længere dur for børnene. Du kan ikke længere følge med og måske er det heller ikke din interesse.

Som stylecoach oplever jeg ofte, at forældre til Generation Alpha-børn kan have brug for hjælp til at navigere i den moderne og digitale stil- og modeverden. Det kan være en udfordring at holde sig opdateret på de seneste trends og hypes, når alt sker så hurtigt, og ens børn er bedre opdaterede end én selv og ved hvad de gerne vil have. Jeg kan hjælpe med gardarobeopbygning og finde det tøj der er passende til børnenes alder, interesser og den aktuelle mode.

Der er  mulighed er en virtuel styling session. En online session, til travle forælder, der giver fleksibilitet og bekvemmelighed til at arbejde med en stylecoach og opnå de samme resultater som en personlig session.

Samlet set kan disse services give generation Alpha børnenetøj de har det godt i.

Gen Alpha will be the most educated generation of all time

ALPHA-POWER!

Kontakt mig i dag!

Som forælder til et Alpha-barn ved du, at de allerede er godt på vej til at blive fremtidens trendsettere. Men vidste du også, at deres stilbevidsthed ikke er en hindring for deres miljøbevidsthed? Alpha-generationen kommer til at gå meget op i bæredygtighed og miljøvenlige løsninger, når det kommer til deres tøjvalg.

Jeg kan hjælpe med at følge med i de seneste trends og hype, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet og shopper bæredygtigt og miljøvenligt. Så lad os skabe en stilfuld fremtid for din Alpha og klar til at tage livets catwalk med storm!