Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Generation X

Har du overskud til at investere i dit udseende?

“Jeg værdsætter en mere uformel og afslappet tilgang til tøj og mode …”

Som en del af Generation X (født ca. 1965-1979) ved jeg, at du er mindre optaget af de seneste modetrends end nogle af dine yngre modstykker. Men lad os være ærlige – du er stadig bevidst om din tøjstil og vil gerne se godt ud og føle dig godt tilpas i dit tøj.

I stedet for at følge modens skiftende trends, er du måske en af dem, der investerer i kvalitetstøj, der holder længe, og foretrækker neutrale farver og enkle snit. Og du kan lide at blande elementer fra fortiden med moderne tøj og tilbehør.

Du var ung i 80’erne og 90’erne, hvor subkulturer og musikscenen havde stor indflydelse på din stil. Jeg kan næsten se dig for mig med læderjakke, skinny jeans og en t-shirt med et bandlogo.

Been there, done that

Generelt set har du en mere afslappet og uformel tilgang til stil og mode. Du vil ikke lade dig fange i en fashion-fælde, men vil stadig se godt ud og føle dig godt tilpas i dit tøj. Og med din minimalistiske og tidløse stil, behøver du heller ikke bekymre dig om at se forældet ud om et par år. Du har jo allerede været der og gjort det!

Som stylecoach oplever jeg ofte, at Generation X kan have brug for lidt hjælp til at opgradere deres stil og føle sig mere moderne, uden at miste deres autentiske stil. Jeg ser ofte, at I har en fantastisk samling af klassiske og tidløse tøjstykke, men måske har I brug for at tilføje et par moderne accessories eller elementer for at give det en mere opdateret og tidssvarende stil.

Jeg kan hjælpe dig med at finde de rette detaljer, der kan tage din stil til det næste niveau og give dig et frisk pust i garderoben. Dyk ned i de forskellige områder, hvor jeg oftest hjælper kunder fra din generation. Du kan også læse om de overordnede StyleBooster services.

Derfor skal du bruge stylecoaching

Lad mig hjælpe dig med at skabe en garderobe, der passer til din travle livsstil og samtidig er stilfuld og professionel.

  • Få hjælp til at finde dit personlige brand og udstråle det i dit tøj og stil.
  • Få hjælp til at finde tøj, der passer til din kropstype og størrelse, og som afspejler dit personlige brand.
  • Få hjælp til at finde det rigtige tøj til specielle anledninger som f.eks. bryllupper og firmaarrangementer.

Jeg kan med andre ord hjælpe med at skabe et stilfuldt, men afslappet look og hjælpe med at øge selvtilliden. Samtidig kan jeg bidrage til, at du finder den perfekte balance mellem stil og komfort.

Generation X -44

Lad mig hjælpe dig

For en Generation X’er som dig, der er mere teknologisk kyndig end tidligere generationer, kan online stylecoaching være en god mulighed for personlig styling hjælp og rådgivning. Din travle livsstil med karriere og familieforpligtelser kan gøre det svært, at finde tid til at tage sig af din garderobe og personlige stil. Du kan se de forskellige services her

Samlet set kan disse services hjælpe dig med, at spare tid og opnå en stilfuld garderobe, der passer til din travle livsstil og behov. Kunne det ikke være en overvejelse værd?

Every generation laughs at the old fashions, but religiously follows the new

FRA SKINNYJEANS TIL COMFORT FIT

Kontakt mig i dag!

Som en del af Generation X ved jeg, at du har travlt med at jonglere karriere og familieliv, men ønsker stadig at se godt ud og føle dig godt tilpas i dit tøj. Du er nok ikke altid fan af de seneste trends, men du foretrækker kvalitetstøj, der holder længe.

Jeg kan hjælpe dig med at tage din stil til det næste niveau og tilføje nogle moderne og tidssvarende elementer til din garderobe. Lad mig hjælpe dig med at tackle din travle hverdag med endnu mere stil! Kontakt mig i dag og lad os finde ud af noget sammen.