Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Generation Y

Modeinspiration og -rådgivning findes ikke kun online

“Jeg følger ikke de traditionelle modekonventioner …”

Som en del af Generation Y (født ca. 1980-1994) er du i modsætning til dine forældre meget mere eksperimenterende med din tøjstil. Du er ikke bange for at eksperimentere med forskellige farver, mønstre og stilarter og du tør at tage chancer i dit valg af tøj.

Takket være internettet og sociale medier er du også en sand modeekspert! Du er konstant opdateret på de seneste trends og influencere fra hele verden. Du ved altid, hvad der er hot og hvad der ikke er, og du er ikke bange for at prøve nye ting.

Men hey, du er ikke kun modebevidst – du er også bæredygtig! Du går op i at passe på miljøet og leder altid efter tøj, der er produceret på en mere bæredygtig måde. Du er også villig til at købe second-hand tøj eller leje tøj til særlige lejligheder for at minimere din påvirkning på miljøet.

Generation Y-3
Modig og nysgerrig

Generelt set er Generation Y modige og nysgerrige i deres tilgang til mode, men samtidig også miljøbevidste og engagerede i bæredygtighed. Fortsæt med at rocke din stil og tage vare på planeten!

Selvom du har masser af stil, ved jeg som stylecoach, at det kan være svært at navigere i den konstant skiftende modeverden. Og med den voksende bæredygtighedsbevægelse kan det også være en udfordring at finde tøj, der passer til din personlige stil og samtidig tager hensyn til miljøet.

Men fortvivl ikke, jeg er her for at hjælpe dig med at finde tøj, der passer til både din stil og dine værdier. Sammen kan vi finde bæredygtige og etiske mærker, der matcher din personlige smag og stil. Og husk, at selvom du er modig og nysgerrig i din tilgang til mode, kan det være en god idé at tage en pause og tænke over, om tøjet virkelig passer til dig og dine værdier.

Dyk ned i de forskellige områder, hvor jeg oftest hjælper kunder fra din generation. Du kan også læse om de overordnede StyleBooster services.

Derfor skal du bruge stylecoaching

Lad mig hjælpe dig med at skabe en garderobe, der er trendy og passer til din aktive livsstil.

  • Få hjælp til at finde de nye tendenser og styles, der passer til din personlige smag og livsstil.
  • Få hjælp til at opnå en moderne og alsidig garderobe, der kan øge selvtilliden og give en fordel i karriereudviklingen.
  • Få hjælp til at spare tid og penge ved at undgå fejlkøb og sikre at tøjet passer og kommer i brug.

Jeg kan med andre ord hjælpe med at finde det rigtige tøj til en bestemt begivenhed eller situation og hjælpe med at øge din selvtillid. Samtidig kan jeg hjælpe med at finde de nyeste tendenser og styles, der passer til din personlige smag. Se de forskellige services her.

Generation Y#1

Lad mig hjælpe dig

For dig som en del af generation Y er der fokus på at have en moderne, men stadig professionel stil. Se de forskellige services her.

Samlet set kan disse services hjælpe dig med, at spare tid og opnå en stilfuld garderobe, der passer til din travle livsstil og behov. Kunne det ikke være en overvejelse værd?

Every generation laughs at the old fashions, but religiously follows the new

FASHIONISTAS MED GRØNNE HJERTER

Kontakt mig i dag!

Som en del af Generation Y ved jeg, at du har en  eksperimenterende tilgang til mode. Du tør at lege med forskellige farver, mønstre og stilarter. Du er også meget bevidst om, hvad der er in, og hvad der ikke er.

Selvom du er optaget af mode, er du også bekymrede for miljøet og bæredygtighed. Jeg kan hjælpe dig med at finde en stil, der passer til dig og er miljøvenlig. Kontakt mig i dag for at tage det første skridt mod en mere farverig og grøn stil!