Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Mellemkrigsgenerationen

Opdater din stil og garderobe til din personlighed

“Skal jeg betale nogen for at fortælle mig, hvordan jeg skal se ud?”

Som del af mellemkrigsgenerationen (født ca. 1928-1945) – også kaldet “The Silent Generation” – er du en del af en generation, der er kendt for en tidløs og klassisk stil.

Jeg beundrer din generation for jeres evne til altid at se elegante og sofistikerede ud. I går sjældent på kompromis med jeres personlige stil og præferencer, og det er bare så skønt!

Du er måske ikke den største fan af de seneste modetrends. Men det gør faktisk ikke noget! Med et glimt i øjet kan man måske sige, at din stil er så tidløs, at den er gået ud af mode og vendt tilbage igen flere gange. Det gør dig jo til lidt af en stilpioner!

Du fortjener det

Selvom du måske ikke nødvendigvis er interesseret i at følge med i de seneste modetrends, så betyder det ikke, at du ikke kan drage fordel af en stylecoach. Du kan nemlig få hjælp til at finde de bedste farver, stoffer og snit, der passer til din personlige stil. Og hvem vil ikke gerne se endnu mere stilfuld ud?

Jeg oplever også, at mange i mellemkrigsgenerationen ikke rigtig bruger penge på sig selv. Men ved du hvad? Du har fortjent det! Med den rette rådgivning kan du opgradere din eksisterende garderobe, sammensætte den på ny og stadigvæk overholde både budget og værdier.

Giv det en tanke og lad mig hjælpe dig med at finde tøj, der passer perfekt til din tidløse stil og måske med et par overraskelser. Jeg lover at gøre det både sjovt og spændende! Dyk ned i de forskellige områder, hvor jeg oftest hjælper kunder fra din generation. Du kan også læse om de overordnede StyleBooster services.

Derfor skal du bruge stylecoaching

Få hjælp til at finde tøj, der passer til din kropstype og størrelse, så du kan fremhæve dine bedste træk og se endnu bedre ud.

  • Få hjælp til at opgradere din garderobe og få mere ud af dine klædningsmuligheder, så du føler dig mere selvsikker i dit tøj.
  • Få vejledning i at finde tøj, der er passende til din alder og livsstil, så du føler dig mere komfortabel og sofistikeret.
  • Få mere viden om farver og stil, som kan hjælpe dig med at skabe et mere sammenhængende og stilfuldt udseende.
  • Få hjælp til at finde tøj, der passer til din kropstype og størrelse, så du kan fremhæve dine bedste træk og se endnu bedre ud.

Jeg kan med andre ord hjælpe med at finde de bedste farver, stoffer og snit, der passer til din personlige stil. Samtidig kan jeg hjælpe med, at skabe et passende udtryk til vigtige begivenheder og måske endda hjælpe med at øge din selvtillid.

The Silent Generation-banner2

Lad mig hjælpe dig

For mange i mellemkrigsgenerationen kan det være en udfordring at opretholde en organiseret garderobe og sørge for opdatering af både stil og garderobe. Jeg tilbyder forskellige services, der kan hjælpe med at skabe mere plads og overskuelighed i garderoben og give dig mulighed for at opdatere din stil og garderobe på en måde, der passer til dine behov og din livsstil. Du kan f.eks. overveje:

GARDEROBETJEK OG ORGANISERING

Med alderen kan det være vanskeligt for nogle mennesker at opretholde en organiseret garderobe. En garderobetjek og -organisering kan hjælpe med at skabe mere plads og overskuelighed i garderoben og gøre det lettere for dig i den ældre generation at finde dit tøj.

PERSONLIG SHOPPING

Jeg tilbyder en personlig shopping-service til dig, der har begrænset mobilitet eller svært ved at komme ud og shoppe på egen hånd. Jeg bringer tøjet til dig og giver dig mulighed for at vælge tøj, der passer til din smag og behov, uden at du skal forlade hjemmet.

FARVEANALYSE, STILKERNETEST & TILPASNING AF TØJ

Jeg tilbyder også farveanalyse og hvordan du bruger viden om din stilkerne som er til dig, der ønsker at opdatere din stil. Derudover kan jeg få tilpasset dit tøjet, så det passer bedre og giver dig mere selvtillid og bedre komfort.

SAMLET SET

Jeg oplever generelt at jeg kan hjælpe mine kunder i mellemkrigsgenerationen med at føle sig mere selvsikre og komfortable i deres tøj og give dem mulighed for at opdatere deres stil og garderobe på en måde, der passer til deres behov og livsstil. Måske er det en overvejelse værd for dig?

If You're lucky enough to get old, You should celebrate it!
The Silent Generation#3

PAKKER TIL DIG

Baseret på de forskellige opgaver, jeg har løst med kunder i mellemkrigsgenerationen, har jeg sammensat to forskellige pakker, der kan være relevante for dig eller gives som gavekort.

Elegant alderdom

En pakkeløsning til dig der ønsker at føle dig smuk og selvsikker, som fokuserer på at skabe en elegant, tidløs og stilfuld stil. Du får at vide hvilken stilkerne du er og hvordan du bruger den viden og hvilke farver der gør det bedste for dig. Du lærer hvordan du kan sammensætte det tøj du allerede har på nye måder og hvad du mangler for at gøre din garderobe komplet. Pakken indeholder, en stilkerneanalyse, et garderobetjek (pris 2.495,-) og hvis du ønsker det en personlig shopping (pris 2.495,-). Samlet pris kr. 4.449,-

Hverdagens komfort

En pakkeløsning, der er specielt designet til at skabe en stil, der er behagelig og praktisk til hverdagen, uden at gå på kompromis med stil og elegance. Pakken indeholder en styleguide og rådgivning om tilpassede tøj. Kr. 1.995,-

GENERELT

Alle pakkeløsninger kan tilpasses individuelle behov og præferencer og kan inkludere yderligere ydelser efter behov.

 

Med i alle pakkerne får du: StyleAdvice, så du kan huske alt der vi har talt og 3 online eller telefonisk Style-Tjek-op – så jeg kan følge med i hvordan det går.

 

Hvis du er interesseret i, at høre mere om pakkerne og booke tid, så benyt kontaktformularen herunder eller kontakt mig direkte på tlf. 29 25 91 29 alle hverdage mellem 09.00 og 17.00.

STILPIONER SØGES

Kontakt mig i dag!

Din generation er kendt for sin tidløse og elegante stil. Men selv stilpionerer kan have brug for en opgradering af garderoben!

Kontakt mig i dag for at tage det første skridt mod en stilopgradering og øget selvtillid. Sammen vil vi skabe en garderobe, der er tidløs, stilfuld og passer perfekt til dig!