Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Kontakt

Kontakt mig i dag og få hjælp til at opnå den stil, du drømmer om!

ADRESSE

Her finder du mig!

StyleBooster

Helsingørsgade 37A, DK-3400 Hillerød

Send en mail

Tlf.: (+45) 29 25 91 29

DesignBooster

Helsingørsgade 37A, DK-3400 Hillerød

Send en mail

Tlf.: (+45) 29 25 91 29

SÆT TURBO PÅ DIN STIL

Tag kontakt i dag!

Har du følelsen af at din stil er gået i stå og brug for et kreativt stilspark i rumpetten? Så er StyleBooster lige noget for dig! Jeg har superkræfter indenfor stylecoaching og personlig styling og kan hjælpe dig med at finde din unikke stil og tage den til nye højder.

Med StyleBooster er der ingen undskyldninger for at have en kedelig garderobe eller en stil, der ikke afspejler den fantastiske person, du er. Så tøv ikke med at tage kontakt og lad os sætte turbo på din stil sammen!

Er du på jagt efter grafiske muskler, så er du også kommet til det rette sted. Jeg er uddannet grafisk designer og har i over 25 år arbejdet professionelt som både designer og art director. Det har jeg samlet under hvad jeg kalder DesignBooster. Kontakt mig, hvis du har en grafisk opgave, som du gerne vil have mit bud på.