Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Om StyleBooster

At finde sin stil kan være både spændende og udfordrende

Find din indre styrke gennem din ydre stil

Jeg hedder Louise og står bag StyleBooster, hvor omdrejningspunktet er stylecoaching. Jeg er både personlig stylist, certificeret stylecoach og uddannet grafisk designer.

Konceptet og tilgangen i StyleBooster bygger på en sammenkædning af coaching og styling på en særlig måde, hvor det at tage dit tøj i ed som en del af din personlighed inkluderer både ydre og indre aspekter.

FORMÅLET

Mit vigtigste formål med StyleBooster er, at hjælpe mennesker med at opdage deres unikke stil og klæde sig i overensstemmelse med denne.

Når du finder din stil, bliver dit tøjvalg nemlig meget nemmere. Det gælder selv for de, der oplever tøjvalg som stressende, trods en fyldt garderobe.

Dit tøj og din stil kan have en stor betydning for dit selvværd, selvtillid og humør.

HER HJÆLPER STYLEBOOSTER

Som en del af de forskellige stylecoach services, som jeg tilbyder, anvendes værktøjer, metoder og systemer, der gør det muligt for dig at se godt ud og føle dig selvsikker hver eneste dag.

Gennem stylecoaching og personlig styling kan jeg bl.a. hjælpe dig med at skabe en funktionel og effektiv garderobe, så du kan skabe et utal af unikke, personlige outfits.

Når du klæder dig i det rigtige outfit, kan det give dig modet til at tage fat i udfordringer, som du ellers ikke ville turde. Det kan stylecoaching og support fra en stylecoach og personlig stylist være med til at opnå.

DET ER NU!

Er du klar til at se på din garderobe med nye øjne og opdage alle de muligheder, du ikke vidste, du havde?

Jeg er parat til at hjælpe dig til, at blive den bedste udgave af dig selv. Læs om de forskellige services og lad os tage en snak om dine muligheder.

Services
We repeat what we don't repair
Mød StyleBooster-2

StyleBooster spænder vidt indenfor stylecoaching, men udover arbejdet som stylecoach, arbejdes også med grafisk design. De forskellige services inden for grafisk design og visuel kommunikation er samlet under DesignBooster

Mød StyleBooster3
Følg StyleBooster

KALDER ALLE FASHIONISTAS!

Tag kontakt i dag!

Er du træt af at stå foran dit klædeskab hver morgen og føle dig som et tøjmæssigt spørgsmålstegn? StyleBooster kan redde dig fra mode-katastroferne! Jeg er ekspert i at forvandle dit tøjkaos til den perfekte garderobe, der passer til din personlige stil.

Det er ingen hemmelighed, at dit tøj kan have en stor indvirkning på dit humør og selvtillid. Jeg ved, at det at føle sig godt tilpas er lige så vigtigt som at se godt ud.

Med min funktionelle garderobe-tilgang og personlige stylecoaching services kan du tage fat på dagen med selvsikkerhed og stil. Så hvad venter du på? Tag kontakt i dag, og giv dit tøj-liv det boost, det fortjener!