Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Services

Vælg den service, der passer til dit behov og hjælper dig med at nå dit mål!
DressingBoost-service

FÅ OVERBLIK MED ET

Garderobetjek

Er du træt af at stå foran klædeskabet om morgenen, føler du dig overvældet af de mange muligheder, men ender alligevel op med at tage det samme tøj på igen og igen? Du har sikkert en masse fine ting i dit klædeskab, men alligevel føler du dig begrænset og uinspireret. Lad mig hjælpe dig med at definere din stil og give dig praktiske tips til at organisere din garderobe og kombinere dit tøj på nye, kreative måder. Jeg vil hjælpe dig med at få overblik over din personlige stil og føle dig sikker og inspireret, når du tager tøjet på om morgenen.

BLIV INSPIRERET MED

Styleguide

Få hjælp til at udnytte din garderobe til fulde. Jeg vil vise dig hvordan du sammensætter outfits med det du allerede har i dit klædeskab, så du kan få mest muligt ud af dit tøj, sko og tilbehør. Du vil også få hjælp til at identificere de tøjstile og snit, der passer bedst til din krop og personlighed, så du kan føle dig godt tilpas i alt, hvad du har på.

FÅ STYR PÅ DIN STIL

Styling til mænd

Er du klar til at tage dit “tøj game” til et nyt niveau og få en garderobe, der udtrykker din unikke personlighed og stil? Lad mig hjælpe dig med at finde de farver og snit, der passer bedst til dig, og give dig inspiration til at sammensætte outfits, der får dig til at føle dig godt tilpas og selvsikker. Sammen kan vi rydde op i din garderobe og fokusere på at opbygge en samling af tøj, der passer til dig og din livsstil.

KOM HJEM MED STYLES DER PASSER PERFEKT

Personlig shopping

Trænger du til ny inspiration til din tøjstil? Personlig shopping kan give dig netop det. Du får hjælp til at shoppe tøj, der passer til det, du allerede har i din garderobe. Du vil lære om farve- og materialevalg, få vejledning om at fremhæve dine bedste sider gennem tøjvalg, og finde ud af, hvilke snit der passer bedst til dig. Kom hjem med tøj, der føles personligt og passer til din unikke stil.

BLIV EN NY UDGAVE AF DIG

Makeover

En makeover kan være en stor investering i dig selv og dit selvværd. Giv dig selv muligheden for en ny start og en fornyet tøjstil, med professionelle råd og vejledning om farver, snit, materialer og tøjvalg. Få inspiration til, hvordan du kan fremhæve dine bedste sider og føle dig selvsikker og stilfuld.

TILVALG TIL GARDEROBETJEK & STYLEGUIDE

Style-Tjek-Up

At lære sin stil at kende er en proces, men en sjov proces. Nu har du måske mod på at gå et skridt længere, Der er nu gået noget tid og du føler dig mere sikker i hvem du er stilmæssigt og hvad der klæder dig. Alligevel kan der dukke spørgsmål op, som du gerne vil have besvaret. Nu kender jeg dig og tager dig gerne et skridt videre.

FIND DIN INDRE DIVA

Tag kontakt i dag!

Hvorfor gå rundt og føle sig som en mode-katastrofe, når du kan have din egen personlige stylist? Hos mig får du den ultimative fashionista-behandling. Mine stylecoaching-services inkluderer alt fra garderobetjek, farveanalyse, personlig shopping til makeovers og styleguides. Jeg kan hjælpe dig med, at finde din unikke stil og skabe en garderobe, der passer præcist til dig og din personlighed.

Er du klar til at smide de gamle klude og sige farvel til “jeg har intet at tage på” – dage, så giv lyd i dag. Lad os sammen gøre dig til den bedste version af dig selv. Din indre diva vil takke os senere!