Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Style-Tjek-Up

Er du klar til at tage det næste skridt i din personlige stil rejse?

Skal vi gå et skridt videre?

At udforske sin personlige stil er en rejse fyldt med spænding og muligheder. Det er en proces, der kræver nysgerrighed, mod og et åbet sind. Men når du først begynder at udforske din egen stil, vil du opdage en helt ny verden af muligheder for at udtrykke din personlighed.

Et Style-Tjek-Up kan være en fantastisk måde at tage din stil til det næste niveau og er en tillægsservice til dig, der tidligere har købt garderobetjek, styleguide, personlig shopping, styling til mænd eller et makeover. 

Det kan hjælpe dig med at følge op på og identificere dine styrker og svagheder, og give dig værdifuld feedback om, hvordan du kan forbedre din stil. Det kan også hjælpe dig med at eksperimentere med nye farver, mønstre og stilarter, som du måske ikke har overvejet før.

Men det vigtigste ved et Style-Tjek-Up er, at det er en chance for at investere i dig selv. Det er en chance for at tage tid til at reflektere over din egen stil og finde ud af, hvordan du kan udtrykke dig selv bedre gennem dit tøjvalg. Det kan hjælpe dig til at føle dig mere selvsikker og bekvem, og give dig mulighed for at udtrykke den bedste version af dig selv.

Så tag det næste skridt i din stilrejse og tilmeld dig en Style-Tjek-Up. Det vil du ikke fortryde.

Har du spørgsmål?

Der er nu gået noget tid og du føler dig mere sikker i hvem du er stilmæssigt og hvad der klæder dig. Alligevel kan der dukker spørgsmål op, som du gerne vil have besvaret. Du er måske stadigvæk i tvivl om visse styles. Du kender din stilkerne, men kan stadigvæk blive lidt forvirret over nogle kombinationer. Nu kender jeg dig og tager dig gerne et skridt videre.

Processen

Indledningsvist sender jeg dig et Style-Tjek-Up spørgeskema som du udfylder online. Vi mødes derefter og taler om hvad der kan gøre din stil endnu mere lækker og personlig og hvor der er plads til forbedring.

Du har tidligere fået kendskab til “Metoderne til kant”, hvor du fik indblik i hvordan du kan sammensætte tøj og accessories, så dit outfit bliver mere spændende. Som en del af et Style-Tjek-Up går vi endnu mere i dybden med dette.

Varighed

2 timer ekskl. forberedelse.

Pris

Kr. 1.200,- kr. inkl. moms

Book style-tjek-up

Vil du høre mere om fordelene og udbyttet for dig eller booke et style-tjek-up med det samme, så giv lyd på (+45) 29 25 91 29. Du kan også sende en besked herunder.

StyleBooster Style-Tjek-Up #2
To have style - you have to know who you are

IRIS APFEL

Tjek ind til et tjek-up

Book et style-tjek-up!

Er du klar til at tage din stil til næste niveau? Det kræver nysgerrighed, mod og et åbent sind. Et Style-Tjek-Up er det perfekte sted at starte.

Med et Style-Tjek-Up identificerer jeg dine styrker og svagheder og giver værdifuld feedback til at forbedre din stil. Jeg kan også hjælpe dig med at eksperimentere med nye farver, mønstre og stilarte, så du kan finde din unikke stil, der afspejler den bedste version af dig selv. Så hvorfor ikke tjekke ind til et tjek-up? Jeg garanterer, at det vil være det mest interessante stilophold, du nogensinde har haft! Giv lyd fra dig – hellere i dag end i morgen.