Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Styling til mænd

Din stil er meget mere end et jakkesæt

Udforsk din stil og vis hvem du er

Interessen for styling til mænd og brug af en stylecoach eller personlig stylist til mænd stiger stødt – også hos mig i StyleBooster. Mange mænd savner nemlig ny inspiration i forhold til deres tøjstil og har følelsen af altid at se ud på samme måde. Når du først ved hvilke farver og snit der klæder dig, så bliver det så meget nemmere både at købe nyt tøj og at klæde sig på.

Vælg et garderobetjek og få et nyt look, der passer til dig og din personlighed og lær hvad der klæder lige netop dig. Du kan også vælge en personlig shoppetur, der gør det meget nemmere at gå i butikker og finde de rigtige styles og ikke mindst at undgå dyre fejlkøb.

Garderobetjek

For at opnå en god tøjstil er det vigtigt også at have en overskuelig organiseret garderobe. Det kan nemlig være svært at overskue sit tøj, når man har et rod i skabet. Ved et garderobetjek kommer jeg hjem til dig, hvor vi sammen gennemgår din garderobe.

Proces

Vi finder en dato, hvor jeg kommer hjem til dig. I 2-3 timer gennemgår vi din garderobe. Inden jeg kommer, har du ryddet op i din garderobe: Under stilrådgivningen lærer du, hvordan du skal klæde dig ifølge din personlighed, kropsform og dine farver. Du bliver sat grundigt ind i, hvordan du kan kombinere dit tøj og hvordan du giver dit outfit kant.

Det får du med et garderobetjek

 

  • Du får et nyt look, der passer til dig og din personlighed
  • Du lærer hvad der klæder dig.
  • Fremover bliver lettere for dig at gå i butikker og finde de rigtige styles

Varighed

3 timer ekskl. forberedelse inden vi mødes og efterfølgende sender jeg dig stilrådgivning med de bedste tips til dig, så du fremover kan købe det helt rigtige styles.

Pris

2.495,- kr. inkl. moms

Book styling til mænd

Vil du høre mere om fordelene og udbyttet for dig eller booke styling til mænd med det samme, så giv lyd på (+45) 29 25 91 29. Du kan også sende en besked herunder.

StyleBooster Styling til mænd #3
The first step to being respected is to look respectable
StyleBooster Styling til mænd #2

Personlig Shopping

Personlig Shopping er for dig, der trænger til ny inspiration til din tøjstil og som ønsker hjælp til shopping, så du altid kommer hjem med styles, der passer til det, du allerede har i din garderobe.

 

Proces

Vi mødes i en udvalgt butik, hvor jeg på forhånd har udvalgt nogle styles til dig, inden du kommer. Sammen finder vi outfits, hvor du føler dig allerbedst tilpas. Før vi mødes har du returneret spørgeskema og fotos.

 

Det får du

Med personlig shopping får du vejledning i at finde præcis det tøj, der passer til dig og din personlighed og en forståelse for din stil, farver og snit, så du kan købe sikkert ind hver gang. Du lærer også du kan style ét sæt tøj på flere måder.

 

Varighed

1,5 timer ekskl. forberedelse inden vi mødes.

 

Pris

Kr. 2.495,- kr. inkl. moms

KOM I STILMÆSSIGT TOPFORM

Book styling til mænd!

Er din garderobe lige så kedelig som at se maling tørre? Føles dit tøj som et par uventede man-buns? Det kan være svært at holde styr på, men du er ikke alene. Lad mig hjælpe dig med at finde den stil, der klæder dig bedst, så du kan stjæle rampelyset.

Lad os sammen skabe en unik og individuel plan til, hvordan du kan opgradere din tøjstil og udtryk. Du vil få hjælp til at finde de rigtige farver, pasformer og tøjtyper, der vil fremhæve din personlighed og skjule de mindre flatterende dele (ja, dem har vi altså alle …!).