Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Virtuel StylingBoost

Få styleråd fra dit hjem

Virtuel StylingBoost

Body Shape & Stilkerne analyse

Forestil dig, at du igen står foran dit skab om morgenen og ikke kan finde noget at tage på. Du prøver forskellige outfits, men føler dig stadig utilfreds og overvældet. Stil er svært, selv for de mest modebevidste personer.

Heldigvis kan du få Virtuel StylingBoost uanset hvor du bor i landet. At bruge en online styling-tjeneste kan måske virke lidt uvant, men det er en perfekt session som hurtig giver dig et indblik i din personlige stil og hvad er klæder lige netop dig.

Når vi sammen har fundet en dato for dit Virtuel StylingBoost , modtager du et spørgeskema, som du skal udfylde og returnere sammen med nogle få billeder. Virtuel StylingBoost er designet til at give dig know-how uden at forlade hjemmet og kan gennemføres via Google Meet. Det kan måske virke lidt uvant, men det er en session som hurtigt giver dig et indblik i din personlige stil og hvad er klæder lige netop dig.

Virtuel StylingBoost er en times snak, der fokuserer på dine personlige behov, som omfatter:
  • Lære din stilkerne at kende
  • Hvilke snit passer til din figur

Under styling session tager jeg notater om alle forslag, stil og kropsform tips, der gives. Efter din session vil du modtage dine personlige Style råd på e-mail.

1 1
Dato &

Booking

Start med at kontakte mig, så vi kan finde en dato, som du får en bekræftelse på.

2 2
Spørgeskema, test &

Forberedelse

Du får spørgeskema, stiltest og en oprydningsguide som forberedelse.

3 3
Tid til tjek &

Gode råd

Vi har en spændende dag og du får efterfølgende tilsendt personlig stilrådgivning.

Varighed

1 timer. Derudover skal du sætte tid af til forberedelse.

Pris

Kr. 998,- inkl. moms

Book et Virtuel StylingBoost

Vil du høre mere om fordelene og udbyttet for dig eller booke et Virtuel StylingBoost med det samme, så giv lyd på (+45) 29 25 91 29. Du kan også sende en besked herunder.

Online style Boost-1
You can have anything you want in life if you dress for it.
Edith Head
ShoppingBoost-2

KOM UD AF SKABET!

Book nu

Er du træt af at se ud som en grå mus og ikke en farverig enhjørning? Er dit klædeskab fyldt med tøj, men du har stadig ikke noget at tage på? Det er på tide at gøre noget ved det! Med et Online-StylingBoost vil vi sammen finde den perfekte stil til dig.

Lad mig hjælpe dig med at tage dit outfit til det næste niveau med stilfulde tips og tricks. Du vil lære at klæde dig i overensstemmelse med din personlighed, kropsform og farver – og det vil være både sjovt og underholdende. Så er du klar til at tage dit tøj og din stil til nye højder?

Kontakt mig i dag for at tage det første skridt mod en garderobe, der får folk til at dreje hovedet!