Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Stylecoach i Hillerød

Er du på udkig efter en stylecoach i Hillerød?

Hvis du går med tanker om at finde en stylecoach i Hillerød, er du kommet til det rette sted. Bliv klogere på stylecoaching og StyleBooster og overvej om ikke det er tid til at investere lidt i dig selv. 

Hej! Jeg hedder Louise, og jeg brænder for at hjælpe mine kunder med at opnå en stil, der er både selvsikker og autentisk. Jeg står bag StyleBooster, en stylecoaching-virksomhed i Hillerød, der hjælper mennesker med at finde deres unikke stil.

Jeg ser styling som en form for personlig udvikling. Du kan bl.a.få hjælp til, at forbedre både selvværd og selvopfattelse ved at tage kontrol over dit tøj.

Jeg er uddannet stylecoach fra Stylewise Academy. Det betyder, at jeg har en unik tilgang til at kombinere coaching og styling. Jeg tager højde for både ydre og indre aspekter for at skræddersy en stil, der passer perfekt til dig.

Når du samarbejder med mig, vil du opleve en unik stiloplevelse, hvor jeg guider dig gennem processen med at opdage din egen stil og identitet. Mit mål er at hjælpe dig med at føle dig selvsikker og autentisk. Du skal nemlig udstråle din sande skønhed og stil til verden.

Stylecoaching i Hillerød

Hillerød er en af de smukkeste byer i Danmark. Det var derfor oplagt for mig at have StyleBooster her. Hvis du bor i Hillerød eller i nærheden og ønsker mere selvtillid og et bedre udseende, er StyleBooster det perfekte valg for dig.

Som din lokale stylecoach i Hillerød kan jeg hjælpe dig med at finde din stil og forbedre dit udseende. Det kan bidrage til, at du føler dig bedre tilpas i din egen krop. Jeg har mange års erfaring inden for styling og stylecoaching og tilpasser min tilgang til dine individuelle behov og præferencer.

Gennem StyleBooster tilbyder jeg personlig shopping og garderobetjek. Jeg kan bl.a. tage dig med på en shoppingtur i Hillerød og hjælpe dig med at finde tøj og tilbehør, der passer perfekt til dig.

Jeg kan også hjælpe dig med at organisere din garderobe, så du kan finde de rigtige ting hurtigt og effektivt.

Næste skridt

Ved at vælge StyleBooster som din stylecoach får du ikke kun en forbedret stil og selvtillid, men også en personlig og tæt relation med en erfaren og professionel stylecoach i Hillerød.

Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at finde din stil og øge din selvtillid og er stolt af at have hjulpet mange kunder i bl.a. Hillerød til at opnå netop dette.

Jeg vil anbefale, at du læser lidt om de forskellige StyleBooster services. Du kan også begynde i det små og f.eks. tage StyleBoosters undertonetest. Jeg glæder mig til at høre fra dig, når du er klar til at booste din stil og dit selvværd.

Louise fra StyleBooster. Stylecoach i Hillerød.

Kontakt mig i dag