Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Stylecoach i København

Stylecoach i København: Find din indre mode-gudinde med StyleBooster

Er du træt af at stå foran garderoben i flere timer, og stadigvæk ikke vide, hvad du skal tage på? Eller føler du, at dit tøj ikke passer til din personlighed? Så er det på tide at tage styringen over din stil og finde din indre mode-gudinde med StyleBooster – din nye personlig stylecoach i København!

Hos StyleBooster tror vi på, at stylecoaching ikke behøver at være kedeligt. Tværtimod! Vi vil have det sjovt sammen og hjælpe dig med at finde din helt egen stil. Der er masser af måder at udtrykke din stil på, og vi vil hjælpe dig med at finde lige præcis den måde, der passer perfekt til dig.

Find din stil med Louise, din personlige stylecoach

Jeg hedder Louise, og jeg er din lokale stylecoach i København. Mit mål er at hjælpe dig med at opnå en stil, der er både selvsikker og autentisk. Jeg vil hjælpe dig med at udstråle selvtillid og tro mod dig selv. Vi starter med at identificere din stil og bygger derefter videre på den, så du kan fremstå som den bedste version af dig selv.

Som stylecoach vil jeg hjælpe dig med alt fra at opdage din egen stil til at organisere din garderobe, så du nemt kan finde det tøj, der passer til dig. Og skulle du være i tvivl om farverne, så fortvivl ej. Jeg kan hjælpe dig med at finde de farver, der fremhæver dine øjne, får dine kinder til at stråle og din personlighed til at skinne.

Vi skræddersyer en stil, der passer til dig

Hos StyleBooster forstår vi, at ingen personer er ens, og at en universel stil ikke eksisterer. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, behov og personlighed, når vi skræddersyer en stil, der passer til dig. Sammen vil vi finde de styles og accessories, som passer perfekt til dig, så du kan føle dig selvsikker og smuk, uanset hvor du er.

Din egen personlige stylist

Med mig som din personlige stylecoach, vil du få en samarbejdspartner, der altid er på din side. Jeg vil hjælpe dig med alt fra at finde de rigtige farver, til at vælge den rette stil og de rette accessories. Vi vil skabe et samarbejde, hvor du kan udtrykke dig og din personlighed, og samtidig få de bedste råd og vejledning fra en professionel.

Find din indre mode-gudinde

Hos StyleBooster tror vi på, at mode og stil ikke kun skal være forbeholdt de få, men for alle. Vi vil hjælpe dig med at opdage din indre mode-gudinde, uanset hvem du er og uanset din stil. Vi vil sørge for, at du udstråler selvtillid og autenticitet, når du bevæger dig rundt i København eller resten af verden.

Lad os skabe noget magi sammen!

Så hvad venter du på? Lad StyleBooster hjælpe dig med at finde din indre mode-gudinde, og skab et look, som ikke kun fremhæver din skønhed, men også din personlighed. Jeg glæder mig til at gøre dig smukkere end nogensinde før!

Nu skal vi videre

Et god start kan være, at læse lidt om de forskellige StyleBooster services. Du kan også starte ud med StyleBoosters undertonetest. Jeg vil glæde mig til at høre fra dig, når du er klar til at tage næste skridt.

Louise fra StyleBooster. Stylecoach i Hillerød.

Kontakt mig i dag