Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Stylist i Hillerød

Leder du efter en stylist i Hillerød?

Er du på udkig efter en professionel stylist i Hillerød? Så er du landet det rigtige sted! StyleBooster tilbyder en bred vifte af ydelser, der kan hjælpe dig til din drømmestil og udseende.

Mit navn er Louise, og jeg arbejder som stylecoach og stylist i Hillerød. Min virksomhed hedder StyleBooster. Her kan du få hjælp til, at opnå en selvsikker og autentisk stil.

Som stylist har jeg mange års erfaring med styling i alle afskygninger. Jeg tilpasser altid mine tilgange til dine individuelle behov. Jeg kan hjælpe dig med at finde din personlige stil og forbedre din og selvopfattelse ved at få kontrol over din stil.

Brug din nye stylist i Hillerød

Mine ydelser inkluderer bl.a. personlig shopping, garderobetjek, stilrådgivning og makeovers.

Med personlig shopping kan jeg f.eks. tage dig med på en shoppingtur i Hillerød. Her kan jeg hjælpe dig med at finde tøj og tilbehør, der passer perfekt til din stil og personlighed.

Garderobetjekket er en omfattende gennemgang af din garderobe, hvor jeg bl.a. hjælper dig med at organisere dit tøj.

Stilrådgivning er en personlig tilgang, hvor jeg hjælper dig med at finde den bedste stil til din kropstype og livsstil.

Farveanalyse er en metode, hvor jeg kan afgøre, hvilke farver der klæder dig bedst. Jeg kan hjælpe dig med at sammensætte farver på en måde, der fremhæver din  personlighed.

Dit udbytte

Mit mål er at hjælpe dig med, at finde din unikke stil og identitet. Så kan du nemlig lettere udstråle selvsikkerhed og autenticitet. Uanset om du ønsker at forbedre din garderobe eller dit udseende, er jeg klar til at hjælpe dig.

At have en professionel stylist ved din side kan spare dig for både tid og penge. fremover vil du ikke købe tøj, der ikke passer til din stil eller din kropstype.

Med min ekspertise og erfaring kan jeg hjælpe dig med at vælge tøj og tilbehør, der passer til dig. Samtidig noget, der føles komfortabelt og behageligt.

Dit næste skridt

Så hvis du leder efter en stylist i Hillerød, der kan hjælpe dig med at opnå din drømmestil, selvsikkerhed og autenticitet, så behøver du ikke lede videre.

Jeg vil anbefale, at du dykker lidt ned i de forskellige StyleBooster services. Du kan også prøve StyleBoosters undertonetest. Jeg håber at høre fra dig, hvis du beslutter, at du er klar til at investere lidt i dig selv.

Louise fra StyleBooster. Stylecoach i Hillerød.

Kontakt mig i dag