Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Jeg har ikke noget at tage på!

Jeg har ikke noget at tage på!

Alt for mange kvinder har alt for meget tøj og garderoben er fuldstændig overfyldt. Men det er slet ikke nødvendigt, ofte ender det med at tøjskabet slet ikke kan overskues. Ryd op og få outfits til alle situationer.

Har du nogensinde kigget ind i dit skab og tænkt “Hvorfor i alverden købte jeg den lyserøde kjole?” eller “Hvornår skal jeg nogensinde bruge den her lilla blazer?” Det er på tide at få set på dit tøj, og få fjernet styles der ikke passer dig eller din stil. I stedet skal du fokusere på det tøj, som du elsker at have på.

Du ved allerede, hvilket tøj du tager på, når du har tøjkrise. Det er det tøj, der altid får dig til at føle dig som en million, tøj hvor du bare føler dig som dig. For når du føler dig godt tilpas i dit tøj, udstråler du selvtillid og stil. Så drop alle de andre kedelige stykker og byg din garderobe op omkring dine yndlingsstyles.

Er det skinny jeans eller baggy sweatpants? Er det skarpe farver, der får dig til at skille dig ud, eller bløde nuancer, der får dig til at føle dig selvsikker? Find ud af, hvad dine favoritstyles er, og vær stolt af dem, næste gang du ser dig selv i spejlet.

Ved at organisere dit klædeskab kan du nemt finde det tøj, du leder efter, og samtidig sikre, at du ikke ender med at købe ting, du allerede har. Det kan også hjælpe dig med at kombinere dit tøj, så du får mest muligt ud af din garderobe. En opryddet og organiseret garderobe er også godt for dit mentale overskud, da du ikke skal bruge tid på at finde ting og blive frustreret over at have for meget tøj, du ikke bruger. Så tag dig selv i nakken og giv dit klædeskab en grundig oprydning – det vil helt sikkert være det hele værd!

“You don’t need a lot of choices just the right one”
Har du behov for at rydde op i din garderobe?

Er du i tvivl om, hvorvidt det er tid til at rydde op i din garderobe? Her er en lille test, der kan hjælpe dig med at finde ud af det.

Ryd op og organiser dit klædeskab med disse tips:

Køb ens bøjler og rigeligt af dem. Det skaber et godt overblik og tinger dig til at kun have det mest nødvendige tøj i din garderobe.

Skaf nogle affaldssække og nogle små flyttekasser til det du vil kassere eller gemme. Få det afsted med det samme, så du ikke fortryder og falder tilbage i de vante rutiner.

Start med at tømme din garderobe 100%, så du er klar til en ny begyndelse. Det giver den bedste start på din nye, ryddelige, personlige garderobe.

Stil dig selv spørgsmål som: Ser jeg godt ud, sød, cool, lækker ud og har jeg det godt i det enkelte stykke tøj, som du vurderer.

Tøj, du ikke bruger eller inderst inde ikke er glad for skal du skille dig af med. Har du ikke brugt det i 12 måneder, så kommer du heller ikke til at bruge det.

Har du tøj, der ikke længere passer i størrelsen eller i snit – ud med det! Man kan altid håbe på bedre tider, men faktum er at du kun i sjældne tilfælde vil vende tilbage til det.

Tøj der er i stykker og ikke kan repareres, skal du smide ud.

Behold styles i læder som f.eks. bukser, nederdele, jakker, frakker. Evt. også jeansjakker og stropkjoler da de sjældent er umoderne. Det er gode ting at have i basisgarderoben.

Gem ikke på slidt tøj. Farver der er falmet, tekstiler der er strækket sig, krympet eller har mistet sin form. Slidt tøj sender som oftest et forkert signal.

Hvor meget tøj behøver du?

Du bør ikke have mere tøj end din garderobeløsning kan rumme. Mængden af tøj afhænger naturligvis meget af din livsstil og personlige præferencer. Om du er på kontor eller i skoven, om du elsker at gå ud eller holder dig indendørs og se Netflix. Nogle mennesker har brug for 30 styles, andre har brug for 60 – så længe din garderobe er organiseret og du føler dig godt tilpas i dit tøj. Det vigtigste er, at du har basis-tøj, som du kan kombinere med dine mere kreative styles.

Vintertøj og sommertøj

Vi behøver ikke to garderobeskabe, et til sommer og et til vinter. De fleste af os har tøj, der kan bruges i begge sæsoner. F.eks kan en hvid skjorte bruges alene sammen med jeans om sommeren og med en blazer eller strik over om vinteren. Eller en kjole med lange ærmer kan bruges med bare ben om sommeren og med en sweaters over, strømpebukser eller leggings om vinteren.

Shorts, badetøj og bikinier kan selvfølgelig gemmes væk om vinteren.

Vi behøver heller ikke dele vores tøj op i tøj vi har på arbejde og tøj vi har på når vi har fri. Ofte kan sæt nedtones eller gøres mere formel eller festlig, ved hjælp af sko og accessoires, skifte habitjakken ud med en sweater eller højhælet sko/støvler med sneakers. (Her tænker jeg ikke på joggingbukser eller hyggetøj, som vi alle har og som vi kun bruger når vi er hjemme). Dette vil hjælpe dig med at føle dig mere stilfuld og selvsikker, fordi du har et bredt udvalg af tøj, der kan bruges til forskellige lejligheder.

Her er et par eksempler på hvordan du kan organisere dit tøj:

Sorter efter farve: Dette er en anden måde at organisere tøj på. Det kan gøre din garderobe mere visuelt tiltalende og kan også hjælpe dig med at finde det, du leder efter.

Sorter efter type af tøj: Du kan sortere efter bukser, bluser, kjoler, undertøj, sokker osv.

Brug kurve eller kasser til at opbevare småting: Kurve og kasser kan hjælpe dig med at holde styr på dine sokker, undertøj og andre småting.

Sæt label dine kurve og kasser: Dette vil hjælpe dig med at finde det, du leder efter.

Hvordan opbygger du din garderobe?

Når du har sorteret alt dit tøj, organiserer du det på ens bøjler. Del dit tøj op efter beklædningsdel f. eks. bluser for sig, kjoler for sig eller efter farve. Hæng det derefter tilbage i dit skab, så du får godt overblik og altid kan finde det, du har brug for. Find ud af hvad du mangler – måske er det noget basistøj du mangler.

Hvis ikke det er basistøj du mangler, kan det være andre styles. Det du skal tænke over når du skal købe noget nyt er om det passer til 3 andre styles i din garderobe. Se det hele som en helhed som kan kombineres på kryd og på tværs. Prøv at lave forskellige sæt, vælg en af dine bluser og sæt den sammen med forskellige underdele og prøv at sætte forskellige sko til og se hvordan dine sæt kan ændre udtryk.

Hvis du ikke kan overskue at få gennemgået og sorteret ud i garderoben, så få hjælp med et garderobetjek. Det vil give dig overblik over din garderobe og inspiration til at sammensætte tøjet på forskellige måder, så du får mest ud af dit tøj.

.