Kampagne
logo
RABAT PÅ GARDEROBETJEK
Opdag snit, der flatterer din kropsform og lær nye måder at style dit tøj på. Brug accessories til at sætte prikken over i'et og skab et unikt look. Få hjælp til at opgradere din garderobe ved at booke et garderobetjek - lige nu med 20% rabat.
Se mere
banner
Om os      Faq       Kontakt     Services
DK-3400 Hillerød (+45) 29 25 91 29
title image

Jeg har ikke noget at tage på!

Jeg har ikke noget at tage på!

Alt for mange kvinder har alt for meget tøj og garderoben er fuldstændig overfyldt. Men det er slet ikke nødvendigt, ofte ender det med at tøjskabet slet ikke kan overskues. Ryd op og få outfits til alle situationer.

Har du nogensinde kigget ind i dit skab og tænkt “Hvorfor i alverden købte jeg den sweater?” eller “Hvornår i alverden skal jeg bruge en fedora-hat?”? Det er på tide at sige farvel til fejlkøbene og hej til dine yndlingsstyles!

Du ved allerede, hvilket tøj du tager på, når du har tøjkrise. Det er det tøj, der altid får dig til at føle dig som en million, eller i det mindste som om du har overskredet saldoen på din konto. Så drop alle de andre kedelige stykker og byg din garderobe op omkring dine yndlingsstyles.

Er det stramme jeans eller løstsiddende sweatpants? Er det farver, der får dig til at skille dig ud, eller dæmpede nuancer, der får dig til at føle dig sofistikeret? Find ud af, hvad der kendetegner dine favoritstyles og tak dig selv, næste gang du står foran spejlet og ser en stjerne.

Ved at organisere dit klædeskab kan du nemt finde det tøj, du leder efter, og samtidig sikre, at du ikke ender med at købe ting, du allerede har. Det kan også hjælpe dig med at kombinere dit tøj, så du får mest muligt ud af din garderobe. En opryddet og organiseret garderobe er også godt for dit mentale overskud, da du ikke skal bruge tid på at finde ting og blive frustreret over at have for meget tøj, du ikke bruger. Så tag dig selv i nakken og giv dit klædeskab en grundig oprydning – det vil helt sikkert være det hele værd!

“You don’t need a lot of choices just the right one”
Har du behov for at rydde op i din garderobe?

Er du i tvivl om, hvorvidt det er tid til at rydde op i din garderobe eller ej? Frygt ej! Vi har lavet en lille test, hvor du kan finde ud af om det er på tide at få gjort noget ved garderoben eller om alt er i skønneste orden.

Ryd op og organiser dit klædeskab med disse tips:
 • Køb ens bøjler og rigeligt af dem. Det skaber et godt overblik og tinger dig til at kun have det mest nødvendige tøj i din garderobe.
 • Skaf nogle affaldssække og nogle små flyttekasser til det du vil kassere eller gemme. Få det afsted med det samme, så du ikke fortryder og falder tilbage i de vante rutiner.
 • Start med at tømme din garderobe 100%, så du er klar til en ny begyndelse. Det giver den bedste start på din nye, ryddelige, personlige garderobe.
 • Stil dig selv spørgsmål som: Ser jeg godt ud, sød, cool, lækker ud og har jeg det godt i det enkelte stykke tøj, som du vurderer.
 • Tøj, du ikke bruger eller inderst inde ikke er glad for skal du skille dig af med. Har du ikke brugt det i 12 måneder, så kommer du heller ikke til at bruge det.
 • Har du tøj, der ikke længere passer i størrelsen eller i snit – ud med det! Man kan altid håbe på bedre tider, men faktum er at du kun i sjældne tilfælde vil vende tilbage til det.
 • Tøj der er i stykker og som ikke kan repareres skal du heller ikke gå og gemme på. Kassér det. Der er en årsag til, at det er gået i stykker og en årsag til at du ikke har prioriteret at få det repareret.
 • Behold styles i læder som f.eks. bukser, nederdele, jakker, frakker. Evt. også jeansjakker og stropkjoler da de sjældent er umoderne. Det er gode ting at have i basisgarderoben.
 • Gem ikke på slidt tøj. Farver falmer, tekstiler strækker sig, krymper, mister sin form, og nogle tekstiler tåler ikke almindelig brug og vask. Slidt tøj sender som oftest et forkert signal.
Hvor meget tøj behøver du?

Du bør ikke have mere tøj end din garderobeløsning kan rumme. Mængden af tøj afhænger naturligvis meget af din livsstil og personlige præferencer. Om du er på kontor eller i skoven, om du elsker at gå ud eller holder dig indendørs og binge-watcher Netflix. Nogle mennesker har brug for 30 styles, andre har brug for 60 – så længe din garderobe er organiseret og du føler dig godt tilpas i dit tøj, er det vigtigste, at du har basis-tøj, som du kan kombinere med dine mere kreative styles.

Vintertøj og sommertøj

Vi behøver egentlig ikke sommertøj og vintertøj, for man kan sagtens bruge det lettere tøj om vinteren, som f.eks. en kjole med en sweater over. Men selvfølgelig vil vi have færre og lettere jakker om sommeren, så vinterjakken og de varme stilarter kan naturligvis gemmes væk. Og medmindre du er en fan af shorts med strømper under, kan de også gemmes væk om vinteren. Det samme gælder badetøj og bikinier.

Når det gælder fodtøj, så skal du blot sørge for at have forskellige par, der kan ændre hele dit outfit. Du kan nøjes med 10-12 par, såsom lange støvler, rå korte støvler, flade ballerinaer, ankelstøvler, loafers, sneakers, et par sorte eller metallic stiletter og måske et par statement-sko. Efter årstiden kan du skifte til gode sandaler i varmen, støvler med foer i sneen og gummistøvler i regnen. Så behøver du ikke at fylde skabet op med for mange sko og støvler.

Et par gode tips
 • Jo oftere du vasker dit tøj, jo færre stykker tøj behøver du. Medmindre du bruger vaskedagen som en undskyldning for at købe mere tøj, selvfølgelig …
 • Hvis du ejer mere tøj, der skal stryges eller renses end tøj, du kan tage på lige efter vask, har du måske en garderobe, der har brug for en makeover. Det kan naturligvis også betyde, at du er lidt af en fashion-forward fashionista, der altid går efter øverste stilniveau.
 • Hvis du arbejder hjemmefra, har du ikke brug for store mængder formelt tøj – medmindre du skal deltage i et virtuelt møde. Men det betyder ikke, at du skal gå rundt i pyjamas hele dagen, medmindre du vil imponere postbudet.
Hvordan opbygger du din garderobe?

Når du har sorteret alt dit tøj, organiserer du det på ens bøjler. Del dit tøj op efter beklædningsdel f. eks. bluser for sig, kjoler for sig eller efter farve. Hæng det derefter tilbage i dit skab, så du får godt overblik og altid kan finde det, du har brug for. Find ud af hvad du mangler – måske er det noget basistøj du mangler.

Hvis ikke det er basistøj du mangler, kan det være andre styles. Det du skal tænke over når du skal købe noget nyt er om det passer til 3 andre styles i din garderobe. Se det hele som en helhed som kan kombineres på kryd og på tværs. Prøv at lave forskellige sæt, vælg en af dine bluser og sæt den sammen med forskellige underdele og prøv at sætte forskellige sko til og se hvordan dine sæt kan ændre udtryk.

Hvis du ikke kan overskue at få gennemgået og sorteret ud i garderoben, så få hjælp med et garderobetjek. Det vil give dig overblik over din garderobe og inspiration til at sammensætte tøjet på forskellige måder, så du får mest ud af dit tøj.

.